Primera Van Walsem

Deze pagina is bedoeld om u wegwijs te maken in de wereld die Primera Van Walsem heet. Aan de hand van verschillende onderwerpen proberen wij u bekend te laten worden met Primera en de verschillende productgroepen bij ons in de winkel. Onze winkel bestaat 50 jaar, maar wij zijn pas tien jaar aangesloten bij Primera. Primera is een organisatie die ontstaan is uit verschillende tabakswinkeliers en fabrikanten met hetzelfde belang; het verkopen van tabak en gemaksproducten. Door gezamenlijke afspraken te maken met de leveranciers kunnen Primerawinkeliers u als klant een goed product aanbieden tegen scherpe prijzen, u heeft de keuze uit een breed assortiment en samen met de persoonlijke service maakt dit Primera tot de gemakkelijke winkel. Daarnaast blijft de winkelier de vrijheid houden om een toegevoegd assortiment te voeren. Het basisassortiment van Primera bestaat uit tabak, tijdschriften, wenskaarten en kansspelen. In het concept van Primera konden wij ons prima vinden en daarom hebben wij ons zoŽn tien jaar geleden aangesloten bij Primera.

Assortiment

Mogen wij u uitnodigen om een denkbeeldig bezoek te brengen aan onze winkel. Bij binnenkomst houdt u rechts aan. Gelijk aan uw rechterhand vindt u een selectie van zoŽn 250 veelgelezen boeken. Bij ons vindt u onder andere boeken van Geert Mak, Baantjer, John Grisham, Dan Brown en Robert Ludlum. Tussen de boeken zit voor elk wat wils. Van science fiction tot waargebeurde verhalen en van biografieën tot romans. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Naast de boeken vindt u een uitgebreid assortiment aan tijdschriften. De tijdschriften staan overzichtelijk gepresenteerd per rubriek. Voorbeelden van rubrieken zijn sport, auto, gezin, vrouw, man, wonen, tuinen, puzzels, gezondheid, opinie en kinderen. Bij elkaar zijn er ongeveer 925 verschillende titels te koop bij ons in de winkel. Sinds begin is een aantal christelijke bladen aan het assortiment toegevoegd, zoals Terdege, Eva, CV-Koers, De gezinsgids en Joy. We kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag met het zoeken naar het tijdschrift dat u wilt. Mocht deze titel uitverkocht zijn of niet bij ons in het assortiment zitten, dan kunnen wij proberen deze voor u na te bestellen.

Naast de tijdschriften zijn tegen de wand de wenskaarten gepresenteerd. Tevens staan er verschillende kaartenmolens. Een kaartje sturen is een kleine moeite en geeft een groot plezier. Bij ons kunt u terecht voor bijna elke kaart die u zoekt. Hiervoor hebben wij dan ook de drie beste leveranciers van Nederland, namelijk Hallmark, Paperclip en Baaij-light cards. En elke leverancier heeft weer zijn eigen specialiteit. Hierdoor is het aanbod heel divers. Hallmark biedt een ruim assortiment aan Ževery dayŽ kaarten. Voor vrolijke en voor verdrietige momenten is er altijd een passend kaartje. Daarnaast heeft Hallmark ook zes verschillende molens bij ons in de winkel staan. In zoŽn molen zit een bepaalde serie, zoals kaarten van Marjolein Bastin, fanmail, muziekkaarten en fotokaarten zonder tekst. Tevens hebben wij aan het eind van het jaar een uitgebreid assortiment van kerst- en nieuwjaarskaarten van Hallmark. Door het jaar heen zijn er ook verschillende themamolens, zoals Valentijn, Moederdag, Vaderdag en Geslaagd. Paperclip biedt u een assortiment van trendy kaarten voor elk moment. Van eenvoudige kaarten tot zeer luxe kaarten. Wij hebben in ons assortiment Paperclipkaarten ook kaarten van de tekenaar Vis. De leverancier Baaij-light cards is een aanvulling op ons assortiment aangezien zij een behoudend concept voert. Kaarten van Janneke Brinkman en kaarten met mooie gedichten komen deze leverancier. Aan het eind van het jaar komen de kerst- en nieuwjaarskaarten met daarop gezegende kerstdagen (met en zonder bijbeltekst) van deze leverancier. Rechts achterin onze winkel is er een TPG postagentschap gevestigd en dit al 50 jaar lang! Bij dit postagentschap kunt u terecht voor het verzenden van brieven en pakketten naar binnen- en buitenland, het kopen van postzegels, visaktes, cadeaubonnen, het opnemen en storten van geld (Postbank), faxen en nog vele andere zaken die u altijd kunt verwachten bij een postagentschap. Het postagentschap is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Deze openingstijden zijn anders dan die van de winkel!

Achter in de winkel hebben de kantoorartikelen hun plaats. Ons assortiment voorziet in de meest gangbare vraag naar kantoorartikelen. Zo verkopen wij papierwaren, schrijfwaren, opbergsystemen, verpakkingsmaterialen en computerbenodigdheden. Koopt u bij ons een Parkerpen dan kunt u deze naar wens gratis laten graveren. Wat betreft computerbenodigdheden is er bij ons printpapier en fotopapier van het eigen merk te koop tegen een scherpe prijs. Daarnaast verkopen we de meest gangbare cartridges. We verkopen originele en hergebruikte cartridges. Zit uw cartridge er niet bij dan kunnen we altijd proberen deze op korte termijn voor u in huis te hebben.

Links achterin en achter de toonbank vindt u het assortiment waar het allemaal mee begonnen is: tabak. Het aanbod van deze productgroep is ruim. Vanwege de strenge wetgeving rondom de tabak, kunnen wij u nu niet veel vertellen over deze productgroep. Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen.

Links naast de toonbank zijn de rokersbenodigdheden uitgestald. Deze artikelen zijn alleen te koop bij tabaksspecialisten, onder andere hulzen, luxe gasaanstekers, pijpenraggers en verschillende soorten filters. Ook voor een goede pijp moet u bij Van Walsem zijn! Tevens zijn bij ons Zippo benzine-aanstekers te verkrijgen. De aanstekers kunnen naar wens gratis worden gegraveerd. Links naast de toonbank is onze snoepwaterval gelegen. Hierin worden allerlei soorten snoep gepresenteerd, zoals candybars, drop, kauwgom, rollen snoep en chips. Heeft u lekker trek? Dan zit er zeker wat voor u bij!

Sinds jaar en dag kunt u bij ons aan de toonbank terecht voor fotoartikelen. Naast het verkopen van fotorolletjes en batterijen kunnen wij ook zorgen voor het ontwikkelen en afdrukken van uw fotoŽs. Het afdrukken kan van zowel normale fotorolletjes als van digitale bestanden. Daarnaast kunnen we voor u ook allerlei producten, zoals een muismat en een mok, voorzien van een foto naar wens. Via www.primera.nl regelt u het afdrukken van digitale fotoŽs en u hoeft ze alleen bij ons af te halen. En dit alles voor scherpe prijzen. Naast het ontwikkelen en afdrukken van fotoŽs hebben we ook een pasfotoservice. Hier kunt u terecht voor het laten maken van pasfotoŽs voor officiële documenten. Na het maken van de foto ziet u het resultaat op een tv-scherm. U bepaalt dan zelf of u tevreden bent en de foto wilt laten afdrukken. En wilt u een pasfoto weggeven dan kunt u bij ons leuke kleine fotolijstjes en sleutelhangers kopen om uw mooie pasfoto in te doen.

Aan de toonbank kunt u tevens pre-paid telefoonkaarten kopen van alle providers die er in Nederland zijn. Daarnaast verkopen we budget telefoonkaarten om goedkoper te kunnen bellen naar het buitenland. Ook voor kansspelen kunt u bij ons aan de toonbank terecht. Onder meer kunt u uw staatslot bij ons komen kopen. En nu is dat wel heel leuk geworden bij ons. Vanwege het 50-jarig bestaan mogen wij een klant blij maken met 50 oudejaarsloten. Kom dus dit jaar bij ons uw loten kopen en maak kans op deze 50 loten! Naast de Staatsloterij kunt u bij ons ook terecht voor krasloten. Een laag inlegbedrag en een hoge winstkans! Tot slot kunt u meedoen aan de Toto Lotto. Onder andere kunt u spelen Lotto, Lotto systeem, Toto, Toto systeem, Toto buitenlands voetbal, Toto score en Lucky Day. Vraag gerust naar de mogelijkheden en de uitleg van de verschillende spelletjes die u kunt spelen met de Lotto en Toto. Wilt u naar een voetbalwedstrijd, een concert of een dance event, en worden de kaarten daarvoor verkocht via Ticketbox, dan bent u bij Van Walsem op het juiste adres. Tot slot bieden wij u nog een extra service. U kunt bij ons komen kopiëren tot A3-formaat.

Zo, het denkbeeldig bezoek zit er op. Om echt te weten hoe het precies is, moet u toch echt een werkelijk bezoekje komen brengen aan onze winkel. Wij zien uw aanwezigheid tegemoet en wij willen u graag van dienst zijn! Tot ziens!

Spaarsysteem

Spaar je rijk bij Primera! Als extra beloning voor onze vaste klanten is Primera een spaarsysteem begonnen. Voor elke € 5.00 die u bij ons besteedt, ontvangt u een zegel. Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvangt u 1/5 staatslot geheel gratis! Tevens bieden wij u de mogelijkheid om vijf spaarkaarten tegelijk in te leveren om zo een geheel lot te ontvangen. Mocht u geen gratis staatslot willen ontvangen, dan bieden wij u de mogelijkheid om de helft van de waarde van het gratis 1/5 staatslot als korting te ontvangen op uw aankoop.

Medewerkers Primera

Mogen wij onze medewerkers aan u voorstellen. Bij het postagentschap zijn Coby en Monique u graag van dienst. Aan de toonbank wordt u door de week geholpen door Rianne, Wilma of Hetty. Mocht u vragen hebben dan kunt u die altijd aan hen stellen. Op zaterdag worden wij bijgestaan door Sandrina en Mohamed.